Explorează o lume nouă de gusturi și arome!

Descoperă Puterea Usturoiului Negru

Plin de antioxidanți și arome bogate, usturoiul negru este un superaliment ce adaugă un plus de savoare și sănătate în farfuria ta. Procesul său unic de fermentare transformă usturoiul obișnuit într-un ingredient dulce, cu note de caramel și o textură catifelată. 

Fără aditivi sau conservanți alimentari adăugați

Usturoiul negru poate fi consumat în salate, în diferite preparate culinare fără a mai avea neapărată nevoie de gătire în prealabil, îl adăugați pur si simplu, tăiați cățeii de usturoi în cubulețe mai mari sau mai mici, după gustul fiecăruia, sau felii subțiri, oferind un gust dulceag, ușor afumat. Căpățânile de usturoi negru pot fi tăiate pe jumătate cu un cuțit bine ascuțit pentru a evita zdrobirea acestora și pot fi puse pe masă alături de o friptură la cuptor. Pasta de usturoi poate fi folosită pentru marinarea cărnii alături de condimentele dorite, poate fi amestecată cu unt si pusă peste o friptură de carne de vită, oferindu-i acesteia un gust dulceag delicios..

0