Plin de antioxidanți și arome bogate, usturoiul negru este un superaliment ce adaugă un plus de savoare și sănătate în farfuria ta. Procesul său unic de fermentare transformă usturoiul obișnuit într-un ingredient dulce, cu note de caramel și o textură catifelată.
Usturoiul negru poate fi consumat în salate, în diferite preparate culinare fără a mai avea neapărată nevoie de gătire în prealabil, îl adăugați pur si simplu, tăiați cățeii de usturoi în cubulețe mai mari sau mai mici, după gustul fiecăruia, sau felii subțiri, oferind un gust dulceag, ușor afumat. Căpățânile de usturoi negru pot fi tăiate pe jumătate cu un cuțit bine ascuțit pentru a evita zdrobirea acestora și pot fi puse pe masă alături de o friptură la cuptor. Pasta de usturoi poate fi folosită pentru marinarea cărnii alături de condimentele dorite, poate fi amestecată cu unt si pusă peste o friptură de carne de vită, oferindu-i acesteia un gust dulceag delicios..
Usturoiul este utilizat pe scară largă în bucătărie pentru a adăuga aromă și savoare preparatelor. Este folosit proaspăt sau sub formă de pastă în diverse feluri de mâncare, inclusiv sosuri, paste, marinade și supe.
Sectorul 6, Splaiul Independentei 202B
București
Telefon:0732 149 740
E-mail: contact@usturoi-negru.ro